Viddla

Streama film kostnadsfritt med ditt bibliotekskort på streamingtjänsten Viddlas hemsida. För att se filmerna loggar du in med ditt lånekortsnummer eller personnummer och din pinkod.

En bild med texten: Viddla Film! Streama film från biblioteket med ditt lånekort/personnummer 

 

Viddla - En streamingtjänst för film

Med ditt bibliotekskort har du möjlighet att streama film genom filmstreamingtjänsten Viddla. Det enda du behöver är ditt bibliotekskort, din PIN-kod och internetuppkoppling. Du kan titta på filmerna på din dator, surfplatta eller mobil. Hemma i soffan, på bussen eller i hängmattan, helt enkelt när det passar dig. Du kan låna åtta filmer per månad och lånetiden per film är 48 timmar.

Gör så här:

1. Gå in på Viddlas hemsida.
2. Hitta en film du vill se. 
3. Klicka på filmen du vill se och välj knappen "Spela film".
4. Välj Järfälla bibliotek och fyll i ditt lånekortsnummer eller personnummer och din fyrsiffriga pinkod.
5. Njut av filmen!

Fungerar det inte?

Läs Viddlas FAQ på Viddlas hemsida (vanligt förekommande frågor).

Bra att veta

Järfälla bibliotek kan inte påverka utbudet. För närvarande finns det över 1300 filmer för både barn och vuxna. Nya filmer kommer varje torsdag. Viddla har ålderskontroll så barn kan inte låna film som är för vuxna. Viddla finns även att ladda ner som app i Apples App Store. En app för Android är under utveckling.

Mer information om att streama film hos Viddla hittar du på Viddlas hemsida.

Ett urval av filmerna på viddla.se - Nya filmer varje torsdag!

228136
E-film:A girl walks home alone at night:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Nypersiska
Hylla: Hqca.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Skräckfilmen A Girl Walks Home Alone at Night utspelar sig i Bad City, en iransk spökstad där prostituerade, knarkare, hallickar och andra förlorade själar driver omkring. Filmen är poetisk och långsam, musiken och miljön ger en film med suggestiv stämning snarare än en traditionell skräckfilm. Huvudpersonen är en kvinnlig vampyr som vandrar runt i natten, som feministisk hämnare i chador är hon ett tillskott till vampyrgenren. Filmen marknadsförs som en "iransk vampyrvästern", men alla inblandade är amerikaner, om än med iranska rötter, och filmen är inspelad i Kalifornien. Daniel Brännlund i Umeå tidning ger filmen betyget 4 av 5 och skriver "Den långfilmsdebuterande regissören Ana Lily Amirpours (lägg henne på minnet) feministiska och svartvita vampyrdrama är en visuell fest så smärtsamt vacker att man bara sitter och gapar.".
228249
E-film:Blue ruin:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Blue ruin är en kritikerrosad indiethriller med manus och regi av Jeremy Saulnier och till stor del oupptäckta skådespelare i rollerna. Vi får följa Dwight (Macon Blair), en outsider med mystiskt förflutet vars stillsamma liv vänds upp och ned när han får höra nyheterna om att mannen som mördade hans föräldrar ska släppas fri. Han återvänder till barndomshemmet med föresatsen att hämnas, men hämnden urartar snart i en kamp på liv och död för att skydda sin för länge sedan övergivna familj. Filmen har fått höga betyg i internationell media och den mörka och smutsiga hämndtematiken jämförs med såväl Coenbrödernas som Tarantinos estetik.
225095
E-film:Ingenting är sant, allting är möjligt:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Svenska
Hylla: Ijz Wadling, Freddie/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Njutafilms ;Viddla [distributör]
Freddie Wadlings samtal med författaren och filmaren Carl Abrahamsson blev år 1987, tillsammans med tre framförda Blue For Two-låtar, filmen Love begins to write a book. 26 år senare träffades de båda igen för att återskapa filmen. Samma frågor och samma låtar, men med en äldre och mer eftertänksam nerv. Resultatet blev en fascinerande tidsresa i Freddie Wadlings konstnärskap och en fin hyllning till en unik kreativitet som kommer att leva vidare i svenskt kulturliv långt framöver.
227824
E-film:Sommaren med Monika:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Svenska
Hylla: Hc.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: SF Studios ;Viddla [distributör]
Sommaren med Monika är en av Ingmar Bergmans mest kända filmer. Monika och Harry upplever en passionerad sommar efter att ha flytt storstadens bekymmer ut i skärgården. Befriade från omvärldens krav och omgivna av glittrande sol och brusande hav upptäcker de erotikens berusande kraft. Men Monika blir med barn och snart måste de återvända till verkligheten. De gifter sig och Harry går in för äktenskapet med liv och lust medan Monika snart blir uttråkad av att gå hemma. Deras skimrande sommardagar ute till havs känns alltmer avlägsna.
"Harry Lund, nitton år och hemmahörande på Söder i Stockholm, jobbar på lagret hos Forsbergs Glas- & Porslinsvaru AB. Yngst bland de anställda får han ta emot snubborna. På ett grönsakslager i närheten arbetar Monika. Sjutton år och fysiskt attraktiv utsätts hon ofta för de manliga arbetskamraternas bryska närmanden. Harry och Monika träffas på en kafferast. Det är vår i luften och Monika tar initiativet till bekantskap. Snart håller de ihop. Hennes fd sällskap, hårdingen Lelle, gillar inte det nya förhållandet, väntar ut Harry en kväll då denne följt Monika till porten, och ger honom ett kraftigt slag i ansiktet. Harry bor med sin far, som är ensam och sjuklig. Modern var tidigt klen och dog när Harry var åtta år. Monikas miljö är den barnrika och fattiga arbetarfamiljens. Hon har svårt att tåla sin far, en spritglad slarver. En kväll kommer fadern upprymd hem för att fira 25-årsdagen av sitt möte med hustrun. Det skär sig mellan far och dotter; Monika får inkassera några örfilar och flyr upprörd hemmet. Hon har ingenstans att ta vägen och ber att få flytta in hos Harry. Egentligen skulle det gå, eftersom Harrys far tagits in på sjukhus, men fastern har nyckel till lägenheten. Harry vågar därför inte låta Monika bo där. I stället inkvarterar han henne på faderns campingbåt, förtöjd intill Västerbron. Harry tillbringar sin första natt med Monika ombord på båten och försover sig följande morgon. På lagret håller direktören, kamrern och basen räfst med den försumlige. Harry är inte beredd att svälja de överordnades kritik och gliringar; han och direktören enas om att han bör sluta. Monika har efter förälskelsen i Harry redan givit upp sitt jobb. Nu är de båda fria. Upproret mot förtryckarna fullföljs med båtens hjälp; de lämnar staden bakom sig./---/" - Svensk filmdatabas / Svenska filminstitutet (20050317)
228243
E-film:Nas - Time is illmatic:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Engelska
Hylla: Ijz Nas/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Nas är rapparen som flera gånger blivit utsedd till den bästa rapparen genom tiderna. Hans debutskiva, Illmatic, kom ut den 19e april 1994 och har sedan dess förblivit en av de mest inflytelserika hiphop-albumen någonsin. Nas föddes i Queensbridge, New York och hittade tidigt sina influenser bland de tidiga hiphop-pionjärerna. I denna dokumentär får tittaren en inblick i vad som ledde fram till den legendariska skivan och de sociala omständigheterna som låg bakom. Filmen är regisserad av den prisbelönta regissören One9 och medverkar gör, förutom Nas själv, bl.a. Pharrell Williams, Swizz Beatz, Busta Rhymes och Alicia Keys.
228350
E-film:The Nile Hilton incident:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Arabiska
Hylla: Hsg.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Scanbox Entertainment ;Viddla [distributör]
Den korrupta polisen Noredin (Fares Fares) har upprättat ett system för utpressning av Kairos lokala brottslingar för att finansiera sitt ständiga rus av droger och alkohol. När en känd sångerska hittas död på hotellet Nile Hilton hamnar utredningen lämpligt nog hos Noredin i ett försök att dölja en härva som leder långt upp i maktens hierarki. Men något med fallet triggar hans nyfikenhet och han börjar nysta i det som skulle ha förblivit orört. På TVdags skriver Per Perstrand: "Det är lika snyggt och stilsäkert som Polanskis Chinatown. Fast med en Fares Fares med ständig cigg i mungipan istället för en Jack Nicholson med plåster på näsan". Han ger filmen fyra av fem i betyg. Filmen belönades med hela fem Guldbaggar, bland annat för bästa film och bästa manliga huvudroll.
227160
E-film:Taxi Teheran:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Nypersiska
Hylla: Hqca.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Filmcentrum ;Viddla [distributör]
Befriad från husarrest men belagd med yrkesförbud fortsätter den iranske regissören Ja'far Panahi oförtrutet att göra film. Passagerare av alla slag berättar öppenhjärtigt om sina liv för taxichauffören som spelas av regissören själv. Med kameran på instrumentbrädan i sin mobila filmstudio lyckas Panahi med både humor och dramatik ge en bild av dagens Iran. Dagens Nyheters Helena Lindblad skriver att "Panahi och hans Taxi Teheran visar med glimten i ögat att det finns många, inte bara filmskapare, som tror på en friare framtid för Iran". Hon ger Taxi Teheran, som vann Guldbjörnen i Berlin 2015, näst högsta betyg.
225102
E-film:Superswede - en film om Ronnie Peterson:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Svenska
Hylla: Rbz Peterson, Ronnie/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
I den italienska staden Monza år 1978 skedde en för många svenskar mycket traumatisk idrottshändelse. Runt tre miljoner svenskar såg i direktsändning hur en bil i Formel 1-tävlingen kraschar och börjar brinna. Kommentatorn bekräftar att det är Ronnie Petersons bil som brinner och katastrofen är ett faktum. Dagen efter avlider Ronnie Peterson på ett sjukhus i Milano. I Superswede följer vi Petersons familj, vänner och konkurrenter som alla ger sin bild av den svenske Formel 1-föraren. Johan Croneman på Dagens Nyheter skriver att det är "ett stycke starkt idolporträtt, mer en sevärd film om vänskap och sammanhållning mellan förare, än en film om en osedvanligt hänsynslös period i historien om formel 1".
228003
E-film:Suspiria:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Italienska
Hylla: Hi.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Regnet öser ner och åskan dånar utanför den prestigefulla balletskolan Tanz Dance i Freiburg, Tyskland. Amerikanskan Suzy Banyon, som ska börja på skolan, är på väg dit för första gången men hinner knappt betala taxichauffören innan hon möts av en tjej som skräckslaget springer därifrån. Dagen kommer Suzy tillbaka till skolan och då verkar allt som vanligt, men det dröjer inte länge innan hon inser att någonting är väldigt fel. Filmen är baserad på en bok av Thomas de Quincey.
224747
E-film:The duke of Burgundy:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Älskarinnorna Cynthia och Evelyn utforskar i en sadomasochistisk lek rollerna som städerska och grevinna. Men när den undergivna av dem, Evelyn, testar sin partners tålamod genom att kräva alltmer förvandlas leken till en allvarlig prövning i hängivenhet, vänskap och kärlekens gränser. Moviezines Jonna Vanhatalo skriver att "The Duke of Burgundy är en ljuvlig, rolig och ibland till och med rätt obehaglig, fast ändå hela tiden väldigt romantisk film, som känns länge och väl efteråt. Dock är den inte för alla helt enkelt för att den bara smakar så där lite lagom annorlunda. En smak som är svår att kategorisera eller förklara, men som i rätt mun bringar pirrande behag för flera andra sinnen samtidigt. ".
224813
E-film:Carol:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Scanbox Entertainment ;Viddla [distributör]
Therèse Belivet jobbar i ett av Manhattans många varuhus, men hon drömmer om ett mer meningsfullt och spännande liv. En dag träffar hon den förföriska och vackra Carol Aird som är fast i ett misslyckat äktenskap. En gnista tänds mellan dem, och ju djupare deras relation blir, desto mindre oskyldig blir den. Men deras vänskap och kärlek visar sig ha ett högt pris. Carol är en smärtsamt vacker skildring av kärlek mot alla odds - ett kraftfullt drama om en gift kvinna som i 50-talets USA riskerar allt när hon inleder en romans med en yngre kvinna. Carol är baserad på Patricia Highsmiths, på sin tid kontroversiella, självbiografiska roman "The price of salt" från 1952. Cate Blanchett tilldelades priset för bästa kvinnliga skådespelare vid filmfestivalen i Cannes, där Carol dessutom blev en de mest omtalade filmerna. Anna Hellsten på Svenska Dagbladet skriver "...en lika bedövande vacker som komplex berättelse om kärlek och förluster.".
224734
E-film:Los abrazos rotos:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Spanska
Hylla: Hk.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Sandrew Metronome Distribution ;Viddla [distributör]
I Madrid är Harry Caine en blind manusförfattare, assisterad av Judit och hennes son Diego. Det förflutna kommer tillbaka när Harry får höra att Ernesto Martel, en rik affärsman, är död. I en serie av flashbacks till 1990-talet ser vi Harry, som då fortfarande kunde se, när han var Mateo Blanco, regissören. Vi får se hur han blir kär i Ernestos älskarinna, Lena, och ger henne en roll i en film som Ernesto finansierar. Ernesto är avundsjuk och tvångsmässig och skickar sin son att följa Lena och Mateo, och att dagliga låta honom se det inspelade materialet. Samtidigt i nutiden har Judit egna planer för den blinde författaren. Passion, besatthet, rikedom, svartsjuka, familj, skuld och kreativitet visas alla upp i detta spanska drama. Aftonbladets Jens Petersen tycker att den är "mycket underhållande" och "en sevärd kärleksförklaring".
224860
E-film:Ai Weiwei: never sorry:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: Ibz Ai, Weiwei/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Filmcentrum ;Viddla [distributör]
Mot bakgrunden av strikt censur och ett låst lagsystem, uttrycker och organiserar sig Ai Weiwei genom konst och sociala medier. Under sin tid som journalist i Kina lyckades Alison Klayman få möjlighet att filma Ai Weiwei på ett sätt som tidigare inte varit möjligt, vilket resulterat i ett detaljerat porträtt som ger en inblick i nutidens Kina. "Alison Kayman har gjort en hederlig och engagerande film som kommer konstnären, och den scen som byggts upp runt honom, nära. Filmen ger en tydlig bild av hur irrationellt en diktatur agerar", skriver Emma Engman i Göteborgs-Posten och delar ut en 4:a i betyg. Samma betyg får Alison Klaymans debutfilm i Sydsvenskan där Ingrid Stigsdotter bl.a. skriver: "den karismatiske Weiwei är en veritabel citatmaskin, och skildringen av hans verk är ett viktigt bidrag till kampen för demokratisk reform i Kina.".
224842
E-film:Ah-ga-ssi:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Japanska
Hylla: Hxj.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Under den japanska ockupationen av Korea på 1930-talet ser en bedragare till att hans partner får anställning som kammarjungfru hos den rika arvtagerskan Hideko för att tillsammans lura till sig japanskans förmögenhet. Deras plan försvåras dock då kammarjungfrun och Hideko blir förälskade och dras in i en passionerad romans. Filmen bygger på Sarah Waters roman Fingersmith, och är full av oväntade förvecklingar och vändningar. Kulturnyheternas Kristoffer Viita skriver: "Park Chan-wook är helt enkelt en trollkarl när det gäller att leka med publikens förväntningar. Och när det kommer till manipulation och bedrägeri bemästrar hans karaktärer lögnen med svart bälte. Makten finns aldrig i händerna på den vi tror och säkra platser visar sig vara fällor. Detaljrikedomen i alla små kalkylerande drag är nästan överväldigande." Betyget blir 5 av 5 möjliga.
224928
E-film:Aguirre - Guds vrede:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Tyska
Hylla: Hf.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
På jakt efter det mytiska riket El Dorado, som lockar med sina sägenomspunna guldrikedomar, beger sig en spansk expedition på 1560-talet in i Amazonas urskog. Den tyranniske Aguirre har gjort myteri och övertagit kommandot, besatt av sökandet efter guldet. Hans verklighet blir alltmer förvriden och i en maktgalen vision bestämmer han sig för att grunda ett nytt kejserligt imperium. Werner Herzog beskriver i sin internationella genombrottsfilm (och den första tillsammans med skådespelaren Klaus Kinski) människans obehärskade girighet och ger ett oförglömligt porträtt av mänsklig fåfänga, makt och galenskap. "Kinski är perfekt som den galne Aguirre", skriver Bonniers film- och videogiude.
224877
E-film:The master:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Noble Entertainment ;Viddla [distributör]
Den f.d. marinsoldaten Freddie Quell är plågad av sina upplevelser under andra världskriget och för i början av 50-talet en kringflackande tillvaro präglad av missbruk och tillfälliga jobb. Under en berusad natt hoppar Freddie upp på en båt och möter den karismatiske sektledaren Lanchester Dodd, även känd som The master. Dodd är den aktade men manipulative ledaren för ett allt populärare trossamfund. Inbjuden till den inre kretsen gör Freddie allt för att följa vägen som utstakats av mästaren. The Master har blivit hyllad av kritiker världen över och blev, likt många av Paul Thomas Andersons filmer, flerfaldigt Oscarsnominerad. Viktor Jerner på Moviezine ger filmen 5 av 5 och skriver: "Allt är av absolut högsta klass och inget lämnas åt slumpen. Man ler, man förtrollas, man gråter".
224915
E-film:High-rise:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Scanbox Entertainment ;Viddla [distributör]
Dr. Robert Laing (Tom Hiddleston) är den senaste bogästen i en nybyggd högteknologisk lyxskyskrapa i 1970-talets London. Här lever en urban elit bestående av en mängd olika yrkesgrupper ett sekluderat harmoniskt liv, något som passar Laing perfekt. Han har absolut ingen önskan att engagera sig i något eller någon. Men sakta börjar harmonin i huset att rubbas, små incidenter övergår till alltmer våldsamma händelser. HIGH-RISE är baserad på J G Ballards roman med samma titel.
224866
E-film:Havets sång:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: uHe/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Filmcentrum ;Viddla [distributör]
Detta är berättelsen om Ben och hans lillasyster Soairse och deras fantastiska resa fylld av myter och magi. Soairse är en selkie, alltså en varelse som både är säl och människa. För att rädda hennes folk måste hon hitta hem till havet, så att hon kan sjunga havets sång. Havets sång är ett äventyr fullspäckat av magiska varelser och otroligt vackra miljöer. Den har varit Oscarsnominerad för bästa animerade film och Maria Brander på Expressen kallar den "något av det vackraste jag sett på länge". Mattias Oscarsson sammanfattar regissören Tomm Moores filmer på Sydsvenskan: "en njutning från början till slut, en visuell tripp i fantastiska världar. Men filmerna är också spännande och känslostarka historier som fungerar för alla åldrar".
224841
E-film:Kaspar Hauser:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Tyska
Hylla: Hf.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Baserad på den sanna historien om Kaspar Hausers plötsliga försvinnande berättas här om ett mysterium utan motstycke. I Nürnberg 1828 dyker Hauser upp tillsynes från ingenstans, utan något annat än en underlig anteckningslapp på sig. Han kan knappt prata eller ens gå, och blir ett besynnerligt frågetecken för byns invånare. När han äntligen lyckas lära sig kommunicera med människorna berättar han att han varit fast i en grotta sen så långt tillbaka han kan minnas. Hur kan detta sällsynta möjligtvis livsöde integreras i ett samhälle? Svaren och resultaten är slående. Kaspar Hauser blev trefaldig vinnare vid filmfestivalen i Cannes, och en fortsatt succé för Herzog som mottog ytterligare idel hyllningar.
224927
E-film:It comes at night:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Scanbox Entertainment ;Viddla [distributör]
I ett väl skyddat, ödsligt hus försöker Paul, hans fru Sarah och deras son Travis navigera rädsla, sorg och paranoia mot ett okänt yttre hot som styr hela deras existens. Beväpnade, vaksamma och med knappa resurser är de redo att offra allt för att beskydda varandra och sitt hem. När ett desperat ungt par och deras lille son en dag söker sin tillflykt hos dem har de öppnat en dörr som borde ha förblivit stängd. Malin Krutmeijer skriver i Sydsvenskan att filmen "hör till det mest intressanta och fruktansvärda jag sett i skräckgenren på länge". Betyget blir 4 av 5.
224748
E-film:It follows:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Efter att 19-åriga Jay och hennes kille slutligen tagit ett steg längre i sitt förhållande och haft sex, blir ingenting detsamma. Hon får en känsla av att någon - eller något - förföljer henne. Tillsammans med sina vänner gör hon allt för att fly den eller det som aldrig verkar vara mer än ett par steg bakom henne. Det visar sig att Jay fått en udda könssjukdom och för att bli av med den måste hon ligga med någon som då tar över sjukdomen. I Kommunalarbetaren konstaterar Linnea Östlund att "det är ingen blodig film, utan lugn och realistisk, kameran smyger kring hörn och dörröppningar. Och det är det som är läskigt. Det som skrämmer går långsamt, långsamt rakt mot dig.". I Expressen skriver Maria Brander: "It follows har en smart konstruerad berättelse som får publiken att ana faran redan innan den är där, men är även snyggt filmad, och inkluderar ett både trovärdigt, välspelat och sympatiskt tonårsgäng. Som helhet är det en sällsynt kvalitativ liten skräckdiamant med en stämning som letar sig ända ner i maggropen.".

Språk

foto på digital skärm och återlämningsmaskin på Jakobsbergs bibliotek

Jakobsbergs bibliotek

Öppettider

Måndag: 10-19
Tisdag: 10-19
Onsdag: 10-19
Torsdag: 10-19
Fredag: 10-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16
foto på modell av Pippi Långstrumps färgglada hus

Barkarby bibliotek

Öppettider (Meröppet)

Måndag: 12-19 (7-19)
Tisdag: 12-16 (7-19)
Onsdag: 12-19 (7-19)
Torsdag: 12-16 (7-19)
Fredag: Stängt (7-17)
Lördag: 11-15 (7-17)
Söndag: Stängt (7-17)

 

Meröppet innebär att du får tillgång till Barkarby bibliotek även när bibliotekets personal inte är på plats.
Läs mer här.

foto på bokhylla full med böcker

Herresta bibliotek

Öppettider

Måndag: 12-19
Tisdag: 12-16
Onsdag: 12-16
Torsdag: 12-19
Fredag: Stängt
Lördag: 11-15
Söndag: Stängt
foto på barnavdelningen Kallhälls bibliotek, vitt träd gjort av trä, böcker i bokhyllor

Kallhälls bibliotek

Öppettider (Meröppet)

Måndag: 12-19 (7-19)
Tisdag: 12-16 (7-19)
Onsdag: 12-19 (7-19)
Torsdag: 12-16 (7-19)
Fredag: 10-15 (7-17)
Lördag: 11-15 (7-17)
Söndag: Stängt (7-17)

 

Meröppet innebär att du får tillgång till Kallhälls bibliotek även när bibliotekets personal inte är på plats.
Läs mer här.

foto på lokal i Viksjö bibliotek, skulptur som liknar ett ägg

Viksjö bibliotek

Öppettider

Måndag: 12-19
Tisdag: 12-17
Onsdag: 12-19
Torsdag: 12-17
Fredag: 10-15
Lördag: 11-15
Söndag: Stängt