Viddla

Se film kostnadsfritt med ditt bibliotekskort på streamingtjänsten Viddlas webbplats. För att se filmerna loggar du in med ditt bibliotekskortnummer eller personnummer och din pinkod.

En bild med texten: Viddla Film! Streama film från biblioteket med ditt lånekort/personnummer 

 

Viddla - En streamingtjänst för film

För att se en film på Viddla.se behöver du ett bibliotekskort med PIN-kod och internetuppkoppling. Du kan låna åtta filmer per månad och lånetiden per film är 48 timmar.

Gör så här för att se en film:

1. Gå in på Viddla.se.
2. Klicka på filmen du vill se och knappen "Spela film".
3. Välj Järfälla bibliotek i listan och fyll i ditt bibliotekskortsnummer eller personnummer och din fyrsiffriga PIN-kod.

Fungerar det inte?

Läs Viddlas FAQ på Viddlas hemsida (vanligt förekommande frågor).

Bra att veta

Järfälla bibliotek kan inte påverka utbudet. För närvarande finns det över 1500 filmer för både barn och vuxna. Viddla har ålderskontroll så barn kan inte låna film som är för vuxna. Viddla finns även att ladda ner som app i Apples App Store. En app för Android är under utveckling.

Ett urval av filmerna på viddla.se - Nya filmer varje torsdag!

227160
E-film:Taxi Teheran:2018 E-film
Utgivningsår: 2018
Språk: Nypersiska
Hylla: Hqca.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Filmcentrum ;Viddla [distributör]
Befriad från husarrest men belagd med yrkesförbud fortsätter den iranske regissören Ja'far Panahi oförtrutet att göra film. Passagerare av alla slag berättar öppenhjärtigt om sina liv för taxichauffören som spelas av regissören själv. Med kameran på instrumentbrädan i sin mobila filmstudio lyckas Panahi med både humor och dramatik ge en bild av dagens Iran. Dagens Nyheters Helena Lindblad skriver att "Panahi och hans Taxi Teheran visar med glimten i ögat att det finns många, inte bara filmskapare, som tror på en friare framtid för Iran". Hon ger Taxi Teheran, som vann Guldbjörnen i Berlin 2015, näst högsta betyg.
225095
E-film:Ingenting är sant, allting är möjligt:2018 E-film
Utgivningsår: 2018
Språk: Svenska
Hylla: Ijz Wadling, Freddie/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Njutafilms ;Viddla [distributör]
Freddie Wadlings samtal med författaren och filmaren Carl Abrahamsson blev år 1987, tillsammans med tre framförda Blue For Two-låtar, filmen Love begins to write a book. 26 år senare träffades de båda igen för att återskapa filmen. Samma frågor och samma låtar, men med en äldre och mer eftertänksam nerv. Resultatet blev en fascinerande tidsresa i Freddie Wadlings konstnärskap och en fin hyllning till en unik kreativitet som kommer att leva vidare i svenskt kulturliv långt framöver.
225102
E-film:Superswede - en film om Ronnie Peterson:2018 E-film
Utgivningsår: 2018
Språk: Svenska
Hylla: Rbz Peterson, Ronnie/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
I den italienska staden Monza år 1978 skedde en för många svenskar mycket traumatisk idrottshändelse. Runt tre miljoner svenskar såg i direktsändning hur en bil i Formel 1-tävlingen kraschar och börjar brinna. Kommentatorn bekräftar att det är Ronnie Petersons bil som brinner och katastrofen är ett faktum. Dagen efter avlider Ronnie Peterson på ett sjukhus i Milano. I Superswede följer vi Petersons familj, vänner och konkurrenter som alla ger sin bild av den svenske Formel 1-föraren. Johan Croneman på Dagens Nyheter skriver att det är "ett stycke starkt idolporträtt, mer en sevärd film om vänskap och sammanhållning mellan förare, än en film om en osedvanligt hänsynslös period i historien om formel 1".
228350
E-film:The Nile Hilton incident:2018 E-film
Utgivningsår: 2018
Språk: Arabiska
Hylla: Hsg.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Scanbox Entertainment ;Viddla [distributör]
Den korrupta polisen Noredin (Fares Fares) har upprättat ett system för utpressning av Kairos lokala brottslingar för att finansiera sitt ständiga rus av droger och alkohol. När en känd sångerska hittas död på hotellet Nile Hilton hamnar utredningen lämpligt nog hos Noredin i ett försök att dölja en härva som leder långt upp i maktens hierarki. Men något med fallet triggar hans nyfikenhet och han börjar nysta i det som skulle ha förblivit orört. På TVdags skriver Per Perstrand: "Det är lika snyggt och stilsäkert som Polanskis Chinatown. Fast med en Fares Fares med ständig cigg i mungipan istället för en Jack Nicholson med plåster på näsan". Han ger filmen fyra av fem i betyg. Filmen belönades med hela fem Guldbaggar, bland annat för bästa film och bästa manliga huvudroll.
228136
E-film:A girl walks home alone at night:2018 E-film
Utgivningsår: 2018
Språk: Nypersiska
Hylla: Hqca.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Skräckfilmen A Girl Walks Home Alone at Night utspelar sig i Bad City, en iransk spökstad där prostituerade, knarkare, hallickar och andra förlorade själar driver omkring. Filmen är poetisk och långsam, musiken och miljön ger en film med suggestiv stämning snarare än en traditionell skräckfilm. Huvudpersonen är en kvinnlig vampyr som vandrar runt i natten, som feministisk hämnare i chador är hon ett tillskott till vampyrgenren. Filmen marknadsförs som en "iransk vampyrvästern", men alla inblandade är amerikaner, om än med iranska rötter, och filmen är inspelad i Kalifornien. Daniel Brännlund i Umeå tidning ger filmen betyget 4 av 5 och skriver "Den långfilmsdebuterande regissören Ana Lily Amirpours (lägg henne på minnet) feministiska och svartvita vampyrdrama är en visuell fest så smärtsamt vacker att man bara sitter och gapar.".
228243
E-film:Nas - Time is illmatic:2018 E-film
Utgivningsår: 2018
Språk: Engelska
Hylla: Ijz Nas/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Nas är rapparen som flera gånger blivit utsedd till den bästa rapparen genom tiderna. Hans debutskiva, Illmatic, kom ut den 19e april 1994 och har sedan dess förblivit en av de mest inflytelserika hiphop-albumen någonsin. Nas föddes i Queensbridge, New York och hittade tidigt sina influenser bland de tidiga hiphop-pionjärerna. I denna dokumentär får tittaren en inblick i vad som ledde fram till den legendariska skivan och de sociala omständigheterna som låg bakom. Filmen är regisserad av den prisbelönta regissören One9 och medverkar gör, förutom Nas själv, bl.a. Pharrell Williams, Swizz Beatz, Busta Rhymes och Alicia Keys.
228249
E-film:Blue ruin:2018 E-film
Utgivningsår: 2018
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Blue ruin är en kritikerrosad indiethriller med manus och regi av Jeremy Saulnier och till stor del oupptäckta skådespelare i rollerna. Vi får följa Dwight (Macon Blair), en outsider med mystiskt förflutet vars stillsamma liv vänds upp och ned när han får höra nyheterna om att mannen som mördade hans föräldrar ska släppas fri. Han återvänder till barndomshemmet med föresatsen att hämnas, men hämnden urartar snart i en kamp på liv och död för att skydda sin för länge sedan övergivna familj. Filmen har fått höga betyg i internationell media och den mörka och smutsiga hämndtematiken jämförs med såväl Coenbrödernas som Tarantinos estetik.
228003
E-film:Suspiria:2018 E-film
Utgivningsår: 2018
Språk: Italienska
Hylla: Hi.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Regnet öser ner och åskan dånar utanför den prestigefulla balletskolan Tanz Dance i Freiburg, Tyskland. Amerikanskan Suzy Banyon, som ska börja på skolan, är på väg dit för första gången men hinner knappt betala taxichauffören innan hon möts av en tjej som skräckslaget springer därifrån. Dagen kommer Suzy tillbaka till skolan och då verkar allt som vanligt, men det dröjer inte länge innan hon inser att någonting är väldigt fel. Filmen är baserad på en bok av Thomas de Quincey.
227824
E-film:Sommaren med Monika:2018 E-film
Utgivningsår: 2018
Språk: Svenska
Hylla: Hc.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: SF Studios ;Viddla [distributör]
Sommaren med Monika är en av Ingmar Bergmans mest kända filmer. Monika och Harry upplever en passionerad sommar efter att ha flytt storstadens bekymmer ut i skärgården. Befriade från omvärldens krav och omgivna av glittrande sol och brusande hav upptäcker de erotikens berusande kraft. Men Monika blir med barn och snart måste de återvända till verkligheten. De gifter sig och Harry går in för äktenskapet med liv och lust medan Monika snart blir uttråkad av att gå hemma. Deras skimrande sommardagar ute till havs känns alltmer avlägsna.
"Harry Lund, nitton år och hemmahörande på Söder i Stockholm, jobbar på lagret hos Forsbergs Glas- & Porslinsvaru AB. Yngst bland de anställda får han ta emot snubborna. På ett grönsakslager i närheten arbetar Monika. Sjutton år och fysiskt attraktiv utsätts hon ofta för de manliga arbetskamraternas bryska närmanden. Harry och Monika träffas på en kafferast. Det är vår i luften och Monika tar initiativet till bekantskap. Snart håller de ihop. Hennes fd sällskap, hårdingen Lelle, gillar inte det nya förhållandet, väntar ut Harry en kväll då denne följt Monika till porten, och ger honom ett kraftigt slag i ansiktet. Harry bor med sin far, som är ensam och sjuklig. Modern var tidigt klen och dog när Harry var åtta år. Monikas miljö är den barnrika och fattiga arbetarfamiljens. Hon har svårt att tåla sin far, en spritglad slarver. En kväll kommer fadern upprymd hem för att fira 25-årsdagen av sitt möte med hustrun. Det skär sig mellan far och dotter; Monika får inkassera några örfilar och flyr upprörd hemmet. Hon har ingenstans att ta vägen och ber att få flytta in hos Harry. Egentligen skulle det gå, eftersom Harrys far tagits in på sjukhus, men fastern har nyckel till lägenheten. Harry vågar därför inte låta Monika bo där. I stället inkvarterar han henne på faderns campingbåt, förtöjd intill Västerbron. Harry tillbringar sin första natt med Monika ombord på båten och försover sig följande morgon. På lagret håller direktören, kamrern och basen räfst med den försumlige. Harry är inte beredd att svälja de överordnades kritik och gliringar; han och direktören enas om att han bör sluta. Monika har efter förälskelsen i Harry redan givit upp sitt jobb. Nu är de båda fria. Upproret mot förtryckarna fullföljs med båtens hjälp; de lämnar staden bakom sig./---/" - Svensk filmdatabas / Svenska filminstitutet (20050317)
224740
E-film:Janis - little girl blue:2017 E-film
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: Ijz Joplin, Janis/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Noble Entertainment ;Viddla [distributör]
Janis Joplin är en av de mest hyllade och ikoniska rock'n'roll-sångarna genom tiderna, en tragisk och missförstådd kvinna som gladde miljontals lyssnare och lyste upp nya kreativa stigar fram till sin död 1970 vid en ålder av 27 år. Joplins berättelse granskas på djupet, och ett intimt och insiktsfullt porträtt av en komplicerad och driven artist presenteras i Janis - little girl blue. Joplins egna ord bildar grund för mycket av dokumentärens berättelse genom en serie av brev hon skrev till sina föräldrar under åren, många av dem här offentliggjorda för första gången.
224741
E-film:Silence:2017 E-film
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Noble Entertainment ;Viddla [distributör]
På 1600-talet reser två Jesuitiska präster till Japan där såväl katolicismen som så gott som alla utländska kontakter förbjudits. De bevittnar förföljelsen av de kristna japanerna och regeringen som vill rensa bort allt västerländskt inflytande. De får själva utstå våld och förföljelse medan de reser runt för att hitta sin mentor och sprida kristendomen. Silence markerar regissören Martin Scorseses första riktiga återvändande till religiösa spörsmål sedan Kristia sista frestelse 1988. Nöjesguidens Calle Wahlström beskriver den som "Något lång och ojämn i regin men likväl omöjlig att slita sig ifrån när tystnaden är som tätast.".
224743
E-film:Suffragette:2017 E-film
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Noble Entertainment ;Viddla [distributör]
Suffragette är ett spännande drama om fotsoldaterna i den tidiga feministrörelsen, kvinnor som tvingades under jorden i en farlig katt-och-råtta-lek med en allt mer brutal stat. De var arbetande kvinnor som hade sett att den fredliga protesten inte uppnådde någonting. De såg en mer radikal kamp som den enda vägen till förändring och de var villiga att förlora allt i sin kamp för jämlikhet - sina jobb, sina hem, sina barn och sina egna liv. Upsala Nya Tidnings recensent Susanne Sigroth-Lambe skriver att det "är en imponerande film på många sätt, med fint skådespeleri och den är visuellt ambitiös" samt "en gedigen hyllning till en rörelse för mänskliga rättigheter när nittonhundratalet var ungt.".
224747
E-film:The duke of Burgundy:2017 E-film
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Älskarinnorna Cynthia och Evelyn utforskar i en sadomasochistisk lek rollerna som städerska och grevinna. Men när den undergivna av dem, Evelyn, testar sin partners tålamod genom att kräva alltmer förvandlas leken till en allvarlig prövning i hängivenhet, vänskap och kärlekens gränser. Moviezines Jonna Vanhatalo skriver att "The Duke of Burgundy är en ljuvlig, rolig och ibland till och med rätt obehaglig, fast ändå hela tiden väldigt romantisk film, som känns länge och väl efteråt. Dock är den inte för alla helt enkelt för att den bara smakar så där lite lagom annorlunda. En smak som är svår att kategorisera eller förklara, men som i rätt mun bringar pirrande behag för flera andra sinnen samtidigt. ".
224748
E-film:It follows:2017 E-film
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Efter att 19-åriga Jay och hennes kille slutligen tagit ett steg längre i sitt förhållande och haft sex, blir ingenting detsamma. Hon får en känsla av att någon - eller något - förföljer henne. Tillsammans med sina vänner gör hon allt för att fly den eller det som aldrig verkar vara mer än ett par steg bakom henne. Det visar sig att Jay fått en udda könssjukdom och för att bli av med den måste hon ligga med någon som då tar över sjukdomen. I Kommunalarbetaren konstaterar Linnea Östlund att "det är ingen blodig film, utan lugn och realistisk, kameran smyger kring hörn och dörröppningar. Och det är det som är läskigt. Det som skrämmer går långsamt, långsamt rakt mot dig.". I Expressen skriver Maria Brander: "It follows har en smart konstruerad berättelse som får publiken att ana faran redan innan den är där, men är även snyggt filmad, och inkluderar ett både trovärdigt, välspelat och sympatiskt tonårsgäng. Som helhet är det en sällsynt kvalitativ liten skräckdiamant med en stämning som letar sig ända ner i maggropen.".
224750
E-film:Only lovers left alive:2017 E-film
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Detta är historien om Adam, en halvlyckad musiker och ännu mindre lyckad vampyr. Less på livet och på mänsklighetens mentala förfall återförenas han med sin älskade Eve. Deras romans har pågått i århundraden, och sätts nu på hårda prov när Eves vilda lillasyster dyker upp. Den närmaste tiden kommer hon att vända upp och ned på deras liv, för evigt! Helsingborgs Dagblads Camilla Larsson tycker att filmen är "ett stycke vacker och sofistikerad - och underhållande - civilisationskritik i en tid som behöver det." Expressens Bernt Eklund skriver om regissören Jim Jarmusch: "Att han gör vampyrfilm är egentligen självklart - likaså att hans vampyrfilm inte riktigt liknar andras. Ett drömskt lugn och en romantisk magi av sällan skådad sort bäddar in Swinton och Hiddleston, båda utmärkta. ".
224752
E-film:Jimi - All is by my side:2017 E-film
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Oscarbelönade John Ridleys film följer Hendrix från tiden som okänd bakgrundsgitarrist på halvfulla New York-klubbar fram till genombrottet på Londons hängivna rockscen och broderar ut ett intimt porträtt utan skygglappar. Och lika viktiga är fotomodellen Linda Keith och den besvärliga arbetartjejen Kathy Etchingham. Två kvinnor som fick hans bleka liv att växla in på helt nya och överraskande spår i det färgsprakande 60-talets "swinging" London. Moviezines Jake Bolin ger filmen fyra av fem i betyg och tycker att "som ett subtilt och begåvat porträtt av en av rockhistoriens största ikoner någonsin förtjänar den sin publik - inte bara för att den utgör startskottet för John Ridleys karriär som långfilmsregissör, eller för att André Benjamin tar sitt briljerande till en ny nivå.".
224753
E-film:Pianisten:2017 E-film
Utgivningsår: 2017
Språk: Franska
Hylla: Hj.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Erika Kohut är pianolärare vid Konservatoriet i Wien. Hon är drygt fyrtio år gammal och bor fortfarande hemma hos sin gamla mamma vars inflytande över Erika är starkt. Det är bara när Erika beger sig iväg på sina regelbundna visiter på porrbiografer och peepshows som mammans inflytande tycks avta. Hennes sexualitet är en kombination av morbid voyeurism och masokistisk sjävstympning. Tills en dag, när en av hennes studenter blir besatt av att få henne i säng. Baserad på romanen Pianolärarinnan av Elfriede Jelinek skrev Svenska Dagbladets Jan Söderqvist att filmen "befinner sig bortom gängse kategorier och betygskalor. Det rör sig här alltså inte om någon genrefilm som på något meningsfullt sätt går att jämföra med annan mer eller mindre standardiserad underhållning på repertoaren. Säkerligen är det här inte allas tekopp; den är snarast att likna vid en hink med isande kallt vatten.".
224756
E-film:I, Daniel Blake:2017 E-film
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Scanbox Entertainment ;Viddla [distributör]
Jag, Daniel Blake handlar om den 59-årige snickaren Daniel som på grund av en hjärtinfarkt blivit arbetslös. Enligt hans läkare bör han inte jobba under en längre period, men enligt myndigheterna är han för frisk för att vara sjukskriven. Detta resulterar i att han blir utan sjukpeng och tvingas bli aktiv arbetssökande för att få statligt bidrag. Daniels dagar fylls av febrila försök att fylla i rätt blanketter och sitta i telefonkö. Tillsammans med Katie, en arbetslös ensamstående mamma som också fastnat i det byråkratiska systemet, försöker de få rätt mot myndigheterna. Deras vänskap ger dem bägge styrka att orka kämpa mot ett sjukt system som oftast mer stjälper än hjälper de drabbade. Ken Loachs film belönades med Guldpalmen i Cannes och hyllades av de svenska kritikerna. Bland annat skrev Michael Tapper i Sydsvenskan att "Jag, Daniel Blake är Loach när han är som bäst: rättfram, osentimental och slagfärdig.".
224758
E-film:Paterson:2017 E-film
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Scanbox Entertainment ;Viddla [distributör]
Jim Jarmuschs Cannes-belönade drama Paterson handlar om en chaufför som både heter Paterson och kör buss i staden Paterson i New Jersey. Varje dag kör han sin dagliga rutt under vilken han observerar staden när den flimrar förbi genom vindrutan. Han lyssnar på fragment av passagerarnas konversationer, han skriver poesi i en anteckningsbok, han går ut med den egensinniga engelska bulldoggen Marvin, han stannar till vid samma bar och dricker exakt en öl, han går hem till sin fru Laura. Lauras liv är raka motsatsen, hon har nya drömmar varje dag. Paterson älskar Laura och hon älskar honom. Han stöder hennes konstanta flöde av nya idéer och hon uppmuntrar hans skapande av poesi. Vore det inte för Marvin skulle deras liv ha fortsatt gå sin gilla gång. Mattias Oscarsson i Sydsvenskan tycker att eftersom "vi är så vana att se amerikanska filmer som drivs framåt av starka konflikter och våld blir Paterson närmast en exotisk upplevelse, en meditativ och melankolisk hyllning till livet som lunkar på".
224762
E-film:Jönssonligans största kupp:2017 E-film
Utgivningsår: 2017
Språk: Svenska
Hylla: Hc.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: Sandrew Metronome Distribution ;Viddla [distributör]
224773
E-film:Pawn sacrifice:2017 E-film
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: E-film
Förlag: SF Studios ;Viddla [distributör]
I Pawn sacrifice får vi följa schacklegenden Bobby Fischer från barndomen i Brooklyn och fram till den 11 juli 1972. Då inleddes VM-finalen i Reykjavik mot Sovjets Boris Spasskij. Över en miljard människor runt om i världen såg på då en immigrantson från Brooklyn kämpade mot världens bästa schackspelare - och mot sina egna inre konflikter - medan han försökte att på egen hand störta ett imperium. I rollen som Bobby Fischer ser vi Tobey Maguire (Ciderhusreglerna, Den store Gatsby). I Svenska Dagbladet får filmen betyget 5 av 6 av Jan Lumholdt. Han menar att regissören "tar ut svängarna med smått perfekt tidsanda i både 50-talets barndomsår och 70-talets glansperiod".

Språk

foto på digital skärm och återlämningsmaskin på Jakobsbergs bibliotek

Jakobsbergs bibliotek

Öppettider

Måndag: 10-19
Tisdag: 10-19
Onsdag: 10-19
Torsdag: 10-19
Fredag: 10-18
Lördag: 11-16
Söndag: Stängt
Foto på modell av Pippi Långstrumps färgglada hus.

Barkarby bibliotek

Öppettider (Meröppet)

Måndag: Stängt (7-19)
Tisdag: Stängt (7-19)
Onsdag: Stängt (7-19)
Torsdag: Stängt (7-19)
Fredag: Stängt (7-17)
Lördag: Stängt (7-17)
Söndag: Stängt (7-17)

 

Meröppet innebär att du får tillgång till Barkarby bibliotek även när bibliotekets personal inte är på plats.
Läs mer om Meröppet.

Foto på bokhylla full med böcker.

Herresta bibliotek

Öppettider

Måndag: 12-19
Tisdag: 12-16
Onsdag: 12-16
Torsdag: 12-16
Fredag: Stängt
Lördag: 11-15
Söndag: Stängt
Foto på barnavdelningen på Kallhälls bibliotek, vitt träd gjort av trä, böcker i bokhyllor.

Kallhälls bibliotek

Öppettider (Meröppet)

Måndag: Stängt (7-19)
Tisdag: Stängt (7-19)
Onsdag: Stängt (7-19)
Torsdag: Stängt (7-19)
Fredag: Stängt (7-17)
Lördag: Stängt (7-17)
Söndag: Stängt (7-17)

 

Meröppet innebär att du får tillgång till Kallhälls bibliotek även när bibliotekets personal inte är på plats.
Läs mer om Meröppet.

Foto på bibliotekslokalen i Viksjö bibliotek med skulptur som liknar ett ägg i förgrunden och bokhyllor i bakgrunden.

Viksjö bibliotek

Öppettider

Måndag: 12-19
Tisdag: 12-17
Onsdag: 12-19
Torsdag: 12-17
Fredag: 10-15
Lördag: 11-15
Söndag: Stängt