Kalla det vad fan du vill [Ljudupptagning] / Marjaneh Bakhtiari.

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 4 5 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
95255
Kalla det vad fan du vill [Ljudupptagning] / Marjaneh Bakhtiari.
Kalla det vad fan du vill [Ljudupptagning] / Marjaneh Bakhtiari.
Av: Bakhtiari, Marjaneh
Utgivningsår: 2006.
Språk: Svenska
Medietyp: Ljudbok, CD
Förlag: HörOpp!
Anmärkning:
Ljudbok.
Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2005.
Inläsare: Sanna Persson.
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 1
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Familjen Irandoust har lämnat Iran och flyttat till Sverige. Berättelsen skildrar familjens och deras vänners liv. Mötet med det nya landet och dess invånare är inte alltid smärtfritt.

Här finns titeln:

Loading...
Bahar och hennes familj är flyktingar från Iran. Det är Bahar och hennes ord som genomsyrar romanen. Hon berättar om sin familj och deras vedermöder och möten i samhället. Allt är skildrat på ett mycket roande sätt. Det fanns mycket att lära och många intressanta funderingar. Varför tror läraren till exempel att Bahar ska veta något om Iran och islam när Bahar kom till Sverige som liten flicka. Dessutom är familjen inte muslimer. En helt underbar berättelse att höra som ljudbok med Sanna Persson som uppläsare. Hennes språk gör att det blir en otroligt stor upplevelse. Hon växlar i samtal med skånska och olika brytningar på svenska. Och samtal finns det massor vilket jag tycker var mycket bra när det är en så skicklig uppläsare.
2016-08-01
gun5

Andra titlar av samma författare

172827
Av: Bakhtiari, Marjaneh

Liknande titlar

Språk

Alex författarlexikon

Loading...