Skam [Elektronisk resurs] : råmanus. Säsong 1. Eva / Julie Andem.

Förseningsavgift

Med anledning av rådande pandemiläge tar Järfälla bibliotek inte ut någon förseningsavgift på böcker eller andra medier som återlämnas under perioden 30 oktober - 15 januari. 
 

254645
Skam [Elektronisk resurs] : råmanus. Säsong 1. Eva / Julie Andem.
Skam [Elektronisk resurs] : råmanus. Säsong 1. Eva / Julie Andem.
Av: Andem, Julie
Utgivningsår: [2018].
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Genre: Ungdomsböcker. Dramatik. Filmmanus. Barn- och ungdomslitteratur.
Förlag: Mondial
Anmärkning:
E-bok.
Originaltitel: Skam
Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Skam. Säsong 1: Eva är första delen i bokserien om Skam. Precis som i serien får vi följa Eva Mohns första år på gymnasiet, men denna gång med får vi även läsa alla scener som aldrig spelades in, repliker som klipptes bort och skaparen Julie Andems personliga reflektioner och kommentarer till skådespelarna. Inget Skam-fan kommer att bli besviket på denna första säsong om Evas turbulenta kärleksliv och den nyfunna vänskapen med Noora, Vilde, Sana och Chris.*Julie Andem är manusförfattare, regissör och tv-producent. Skam har tagit världen med storm och har hyllats för dess unika och insiktsfulla gestaltning av hur det är att vara tonåring idag. [Elib].

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Språk

Alex författarlexikon

Loading...