Pick up [Elektronisk resurs] : en romantisk komedi i en författarinläsning.

251053
Pick up [Elektronisk resurs] : en romantisk komedi i en författarinläsning.
Pick up [Elektronisk resurs] : en romantisk komedi i en författarinläsning.
Av: Dozzi, Eva
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-ljudbok
Genre: Romaner. Kärleksskildringar. Komedier. Ljudböcker.
Förlag: Word Audio Publishing International
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Kvinnor har aldrig varit ett lätt kapitel för 32-årige Pelle Svärd. Självförtroende när det gäller det motsatta könet ligger på botten efter en traumatisk upplevelse under tonåren. För att få en förändring i sitt liv betalar han dyra pengar till en förening som kallar sig Charismatic Seduction. Efter en del träning, både på gymmet och krogen, ny klädstil och blåfärgade linser är Pelle redo för att få drösvis med kvinnor på fall. Men allting går inte riktigt som han tänkt sig ... "Pick up" är en engagerande och tragikomisk historia, som hyllar kärlekens mirakel och skänker läsaren både skratt och eftertanke. [Elib].

En romantisk komedi om hur töntnördar blir alfahannar eller i alla fall försöker. En bok för alla yngre män som försöker hitta sin manlighet, men också för kvinnor som inbillar sig att det är enkelt att vara man. En innerlig och varm bok om rädsla och kärlek. Eva Dozzi lyckas balansera på gränsen mellan djup och ytlighet, både ur ett kvinnligt och manligt perspektiv.
2012-08-31
personaltips

Andra titlar av samma författare

174807
Av: Dozzi, Eva
212428
Av: Dozzi, Eva

Liknande titlar

Språk

Alex författarlexikon

Loading...