Kallhäll

Meddelande

Information om bibliotekets verksamhet

Med anledning av Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd för Stockholm, har Järfälla kommun beslutat om begränsat öppethållande och verksamhet på biblioteken, fram till 15 januari 2021. Under perioden som de skärpta råden gäller uppmanar vi alla att inte besöka oss om det inte är nödvändigt. Information med anledning av coronaviruset.

Tisdag den 1 december stänger Barkarby och Herresta bibliotek klockan 15.00.

Kallhälls bibliotek

Välkommen!

Kallhälls bibliotek ligger i markplan längst med torget i Kallhälls Centrum. Här kan du läsa och låna böcker, tidningar och tidskrifter. Det finns språkkurser, böcker på olika språk, datorer och fritt internet, studierum och ett bokningsbart grupprum. För barn och unga finns det pussel, mjukisleksaker, yatzy och kortspel. Du kan skriva ut från datorerna, kopiera och scanna på biblioteket. För att scanna krävs att du tar med ditt eget USB-minne.

Meröppet

Kallhälls bibliotek är ett Meröppet-bibliotek. Det innebär att du som registrerad meröppetlåntagare kan besöka biblioteket utanför ordinarie öppettider, alla dagar i veckan.

Tillgänglighet

Parkering

Använd Konsums parkeringsplatser, där finns även några extra stora parkeringsrutor.

Entré

När du kommer in igenom bibliotekets entré finns en bemannad informationsdisk rakt fram till vänster.

Toalett

En tillgänglighetsanpassad toalett finns rakt fram till höger om informationsdisken.

Övrigt

Det finns förstoringsglas att låna i informationsdisken. De publika datorerna har inbyggd funktion för att förstora eller förminska text.

Språk