Film

Film

Strömmande film med Viddla.se

VIDDLA - En streamingtjänst för film
Det nya sättet att låna film på Järfälla bibliotek!

Det enda du behöver är ditt bibliotekskort, din PIN-kod och en internetuppkoppling.
Via din dator, platta eller mobil kan du enkelt se på film när det passar dig.

* Du kan låna åtta filmer per månad. Biblioteket har en begränsad pott, därav ett begränsat antal lån.
* Du har 48 timmar på dig att se filmen innan låneperioden är slut.


Gör så här:
1. Surfa in på viddla.se
2. Hitta en film du vill se.
3. Klicka på filmen och välj knappen "Spela film".
4. Välj Järfälla bibliotek och fyll i ditt lånekortsnummer eller personnummer och din fyrsiffriga pinkod.
5. Njut av filmen!

Fungerar det inte?
Läs Viddlas FAQ (vanligt förekommande frågor).

Övrigt:
Järfälla bibliotek kan inte påverka utbudet. För närvarande finns det över 500 filmer för både barn och vuxna. Nya filmer kommer varje torsdag!
Viddla har ålderskontroll. Barn kan inte låna film som är för vuxna.
Viddla finns även som app i Apples App Store. En app för Android är under utveckling.

All övrig information hittar du på viddla.se

Ett urval av filmerna på viddla.se - Nya filmer varje torsdag!

227824
Dokument:Sommaren med Monika:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Svenska
Hylla: Hc.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: SF Studios ;Viddla [distributör]
Sommaren med Monika är en av Ingmar Bergmans mest kända filmer. Monika och Harry upplever en passionerad sommar efter att ha flytt storstadens bekymmer ut i skärgården. Befriade från omvärldens krav och omgivna av glittrande sol och brusande hav upptäcker de erotikens berusande kraft. Men Monika blir med barn och snart måste de återvända till verkligheten. De gifter sig och Harry går in för äktenskapet med liv och lust medan Monika snart blir uttråkad av att gå hemma. Deras skimrande sommardagar ute till havs känns alltmer avlägsna.
"Harry Lund, nitton år och hemmahörande på Söder i Stockholm, jobbar på lagret hos Forsbergs Glas- & Porslinsvaru AB. Yngst bland de anställda får han ta emot snubborna. På ett grönsakslager i närheten arbetar Monika. Sjutton år och fysiskt attraktiv utsätts hon ofta för de manliga arbetskamraternas bryska närmanden. Harry och Monika träffas på en kafferast. Det är vår i luften och Monika tar initiativet till bekantskap. Snart håller de ihop. Hennes fd sällskap, hårdingen Lelle, gillar inte det nya förhållandet, väntar ut Harry en kväll då denne följt Monika till porten, och ger honom ett kraftigt slag i ansiktet. Harry bor med sin far, som är ensam och sjuklig. Modern var tidigt klen och dog när Harry var åtta år. Monikas miljö är den barnrika och fattiga arbetarfamiljens. Hon har svårt att tåla sin far, en spritglad slarver. En kväll kommer fadern upprymd hem för att fira 25-årsdagen av sitt möte med hustrun. Det skär sig mellan far och dotter; Monika får inkassera några örfilar och flyr upprörd hemmet. Hon har ingenstans att ta vägen och ber att få flytta in hos Harry. Egentligen skulle det gå, eftersom Harrys far tagits in på sjukhus, men fastern har nyckel till lägenheten. Harry vågar därför inte låta Monika bo där. I stället inkvarterar han henne på faderns campingbåt, förtöjd intill Västerbron. Harry tillbringar sin första natt med Monika ombord på båten och försover sig följande morgon. På lagret håller direktören, kamrern och basen räfst med den försumlige. Harry är inte beredd att svälja de överordnades kritik och gliringar; han och direktören enas om att han bör sluta. Monika har efter förälskelsen i Harry redan givit upp sitt jobb. Nu är de båda fria. Upproret mot förtryckarna fullföljs med båtens hjälp; de lämnar staden bakom sig./---/" - Svensk filmdatabas / Svenska filminstitutet (20050317)
228003
Dokument:Suspiria:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Italienska
Hylla: Hi.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Regnet öser ner och åskan dånar utanför den prestigefulla balletskolan Tanz Dance i Freiburg, Tyskland. Amerikanskan Suzy Banyon, som ska börja på skolan, är på väg dit för första gången men hinner knappt betala taxichauffören innan hon möts av en tjej som skräckslaget springer därifrån. Dagen kommer Suzy tillbaka till skolan och då verkar allt som vanligt, men det dröjer inte länge innan hon inser att någonting är väldigt fel. Filmen är baserad på en bok av Thomas de Quincey.
227160
Dokument:Taxi Teheran:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Nypersiska
Hylla: Hqca.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Filmcentrum ;Viddla [distributör]
Befriad från husarrest men belagd med yrkesförbud fortsätter den iranske regissören Ja'far Panahi oförtrutet att göra film. Passagerare av alla slag berättar öppenhjärtigt om sina liv för taxichauffören som spelas av regissören själv. Med kameran på instrumentbrädan i sin mobila filmstudio lyckas Panahi med både humor och dramatik ge en bild av dagens Iran. Dagens Nyheters Helena Lindblad skriver att "Panahi och hans Taxi Teheran visar med glimten i ögat att det finns många, inte bara filmskapare, som tror på en friare framtid för Iran". Hon ger Taxi Teheran, som vann Guldbjörnen i Berlin 2015, näst högsta betyg.
228350
Dokument:The Nile Hilton incident:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Arabiska
Hylla: Hsg.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Scanbox Entertainment ;Viddla [distributör]
Den korrupta polisen Noredin (Fares Fares) har upprättat ett system för utpressning av Kairos lokala brottslingar för att finansiera sitt ständiga rus av droger och alkohol. När en känd sångerska hittas död på hotellet Nile Hilton hamnar utredningen lämpligt nog hos Noredin i ett försök att dölja en härva som leder långt upp i maktens hierarki. Men något med fallet triggar hans nyfikenhet och han börjar nysta i det som skulle ha förblivit orört. På TVdags skriver Per Perstrand: "Det är lika snyggt och stilsäkert som Polanskis Chinatown. Fast med en Fares Fares med ständig cigg i mungipan istället för en Jack Nicholson med plåster på näsan". Han ger filmen fyra av fem i betyg. Filmen belönades med hela fem Guldbaggar, bland annat för bästa film och bästa manliga huvudroll.
228249
Dokument:Blue ruin:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Blue ruin är en kritikerrosad indiethriller med manus och regi av Jeremy Saulnier och till stor del oupptäckta skådespelare i rollerna. Vi får följa Dwight (Macon Blair), en outsider med mystiskt förflutet vars stillsamma liv vänds upp och ned när han får höra nyheterna om att mannen som mördade hans föräldrar ska släppas fri. Han återvänder till barndomshemmet med föresatsen att hämnas, men hämnden urartar snart i en kamp på liv och död för att skydda sin för länge sedan övergivna familj. Filmen har fått höga betyg i internationell media och den mörka och smutsiga hämndtematiken jämförs med såväl Coenbrödernas som Tarantinos estetik.
228136
Dokument:A girl walks home alone at night:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Nypersiska
Hylla: Hqca.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Skräckfilmen A Girl Walks Home Alone at Night utspelar sig i Bad City, en iransk spökstad där prostituerade, knarkare, hallickar och andra förlorade själar driver omkring. Filmen är poetisk och långsam, musiken och miljön ger en film med suggestiv stämning snarare än en traditionell skräckfilm. Huvudpersonen är en kvinnlig vampyr som vandrar runt i natten, som feministisk hämnare i chador är hon ett tillskott till vampyrgenren. Filmen marknadsförs som en "iransk vampyrvästern", men alla inblandade är amerikaner, om än med iranska rötter, och filmen är inspelad i Kalifornien. Daniel Brännlund i Umeå tidning ger filmen betyget 4 av 5 och skriver "Den långfilmsdebuterande regissören Ana Lily Amirpours (lägg henne på minnet) feministiska och svartvita vampyrdrama är en visuell fest så smärtsamt vacker att man bara sitter och gapar.".
228243
Dokument:Nas - Time is illmatic:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Engelska
Hylla: Ijz Nas/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Nas är rapparen som flera gånger blivit utsedd till den bästa rapparen genom tiderna. Hans debutskiva, Illmatic, kom ut den 19e april 1994 och har sedan dess förblivit en av de mest inflytelserika hiphop-albumen någonsin. Nas föddes i Queensbridge, New York och hittade tidigt sina influenser bland de tidiga hiphop-pionjärerna. I denna dokumentär får tittaren en inblick i vad som ledde fram till den legendariska skivan och de sociala omständigheterna som låg bakom. Filmen är regisserad av den prisbelönta regissören One9 och medverkar gör, förutom Nas själv, bl.a. Pharrell Williams, Swizz Beatz, Busta Rhymes och Alicia Keys.
225095
Dokument:Ingenting är sant, allting är möjligt:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Svenska
Hylla: Ijz Wadling, Freddie/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Njutafilms ;Viddla [distributör]
Freddie Wadlings samtal med författaren och filmaren Carl Abrahamsson blev år 1987, tillsammans med tre framförda Blue For Two-låtar, filmen Love begins to write a book. 26 år senare träffades de båda igen för att återskapa filmen. Samma frågor och samma låtar, men med en äldre och mer eftertänksam nerv. Resultatet blev en fascinerande tidsresa i Freddie Wadlings konstnärskap och en fin hyllning till en unik kreativitet som kommer att leva vidare i svenskt kulturliv långt framöver.
225102
Dokument:Superswede - en film om Ronnie Peterson:2018
Utgivningsår: 2018
Språk: Svenska
Hylla: Rbz Peterson, Ronnie/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
I den italienska staden Monza år 1978 skedde en för många svenskar mycket traumatisk idrottshändelse. Runt tre miljoner svenskar såg i direktsändning hur en bil i Formel 1-tävlingen kraschar och börjar brinna. Kommentatorn bekräftar att det är Ronnie Petersons bil som brinner och katastrofen är ett faktum. Dagen efter avlider Ronnie Peterson på ett sjukhus i Milano. I Superswede följer vi Petersons familj, vänner och konkurrenter som alla ger sin bild av den svenske Formel 1-föraren. Johan Croneman på Dagens Nyheter skriver att det är "ett stycke starkt idolporträtt, mer en sevärd film om vänskap och sammanhållning mellan förare, än en film om en osedvanligt hänsynslös period i historien om formel 1".
224762
Elektroniskt material:Jönssonligans största kupp:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Svenska
Hylla: Hc.02/DR
Medietyp: Elektroniskt material
Förlag: Sandrew Metronome Distribution ;Viddla [distributör]
224741
Dokument:Silence:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Noble Entertainment ;Viddla [distributör]
På 1600-talet reser två Jesuitiska präster till Japan där såväl katolicismen som så gott som alla utländska kontakter förbjudits. De bevittnar förföljelsen av de kristna japanerna och regeringen som vill rensa bort allt västerländskt inflytande. De får själva utstå våld och förföljelse medan de reser runt för att hitta sin mentor och sprida kristendomen. Silence markerar regissören Martin Scorseses första riktiga återvändande till religiösa spörsmål sedan Kristia sista frestelse 1988. Nöjesguidens Calle Wahlström beskriver den som "Något lång och ojämn i regin men likväl omöjlig att slita sig ifrån när tystnaden är som tätast.".
224740
Dokument:Janis - little girl blue:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: Ijz Joplin, Janis/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Noble Entertainment ;Viddla [distributör]
Janis Joplin är en av de mest hyllade och ikoniska rock'n'roll-sångarna genom tiderna, en tragisk och missförstådd kvinna som gladde miljontals lyssnare och lyste upp nya kreativa stigar fram till sin död 1970 vid en ålder av 27 år. Joplins berättelse granskas på djupet, och ett intimt och insiktsfullt porträtt av en komplicerad och driven artist presenteras i Janis - little girl blue. Joplins egna ord bildar grund för mycket av dokumentärens berättelse genom en serie av brev hon skrev till sina föräldrar under åren, många av dem här offentliggjorda för första gången.
224743
Dokument:Suffragette:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Noble Entertainment ;Viddla [distributör]
Suffragette är ett spännande drama om fotsoldaterna i den tidiga feministrörelsen, kvinnor som tvingades under jorden i en farlig katt-och-råtta-lek med en allt mer brutal stat. De var arbetande kvinnor som hade sett att den fredliga protesten inte uppnådde någonting. De såg en mer radikal kamp som den enda vägen till förändring och de var villiga att förlora allt i sin kamp för jämlikhet - sina jobb, sina hem, sina barn och sina egna liv. Upsala Nya Tidnings recensent Susanne Sigroth-Lambe skriver att det "är en imponerande film på många sätt, med fint skådespeleri och den är visuellt ambitiös" samt "en gedigen hyllning till en rörelse för mänskliga rättigheter när nittonhundratalet var ungt.".
224773
Dokument:Pawn sacrifice:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: SF Studios ;Viddla [distributör]
I Pawn sacrifice får vi följa schacklegenden Bobby Fischer från barndomen i Brooklyn och fram till den 11 juli 1972. Då inleddes VM-finalen i Reykjavik mot Sovjets Boris Spasskij. Över en miljard människor runt om i världen såg på då en immigrantson från Brooklyn kämpade mot världens bästa schackspelare - och mot sina egna inre konflikter - medan han försökte att på egen hand störta ett imperium. I rollen som Bobby Fischer ser vi Tobey Maguire (Ciderhusreglerna, Den store Gatsby). I Svenska Dagbladet får filmen betyget 5 av 6 av Jan Lumholdt. Han menar att regissören "tar ut svängarna med smått perfekt tidsanda i både 50-talets barndomsår och 70-talets glansperiod".
224850
Dokument:David Lynch - The art of life:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: Ikz Lynch, David/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Njutafilms ;Viddla [distributör]
Den amerikanska regissören David Lynch har hyllats och prisats för sina surrealistiska och drömlika filmer med en ofta obehaglig underton. I den här dokumentären får tittaren följa med på en resa genom de åren som format honom och låtit honom skapa de unika inre världar som han sedan bjudit in världen till genom sina filmer, men även genom konst och musik. Bland hans mest kända filmer finns Eraserhead, Elefantmannen, Blue Velvet, Mulholland Drive och den oerhört hyllade tv-serien Twin Peaks, som efter ett uppehåll på mer än 25 år haft sin tredje säsong 2017.
224860
Dokument:Ai Weiwei: never sorry:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: Ibz Ai, Weiwei/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Filmcentrum ;Viddla [distributör]
Mot bakgrunden av strikt censur och ett låst lagsystem, uttrycker och organiserar sig Ai Weiwei genom konst och sociala medier. Under sin tid som journalist i Kina lyckades Alison Klayman få möjlighet att filma Ai Weiwei på ett sätt som tidigare inte varit möjligt, vilket resulterat i ett detaljerat porträtt som ger en inblick i nutidens Kina. "Alison Kayman har gjort en hederlig och engagerande film som kommer konstnären, och den scen som byggts upp runt honom, nära. Filmen ger en tydlig bild av hur irrationellt en diktatur agerar", skriver Emma Engman i Göteborgs-Posten och delar ut en 4:a i betyg. Samma betyg får Alison Klaymans debutfilm i Sydsvenskan där Ingrid Stigsdotter bl.a. skriver: "den karismatiske Weiwei är en veritabel citatmaskin, och skildringen av hans verk är ett viktigt bidrag till kampen för demokratisk reform i Kina.".
224832
Dokument:Leva sitt liv:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Franska
Hylla: Hj.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Nana umgås sedan några år med den misslyckade journalisten Paul. De har tillsammans en liten son som de har placerat på annat håll då de inte klarar av att ta hand om honom. Nana älskar fortfarande Paul men vill förändra sitt liv. Det är hårda tider, hon har inga pengar och hon bestämmer sig för att försöka bli skådespelerska. Men när pengarna tryter finner hon bara en utväg och prostituerar sig. Kulturdelens Erik Göthlin tycker att "Leva sitt liv är en av Godards starkaste sexiotalsfilmer. Den är inte lika cool och livsbejakande som Till sista andetaget och kanske inte heller lika formmässigt radikal som Tokstollen eller Utflykt i det gröna, men det är fortfarande filmkonst när den är som bäst.".
224833
Dokument:Naken:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Vad som inleddes med samtycke övergick snart i våldtäkt i en mörk gränd i Manchester. Förövaren Johnny stjäl en bil och flyr till de ökända kvarteren i östra London. Undangömd hos sitt ex Louise försöker Johnny få rätsida på sitt liv, men hans enorma självbild gör det svårare än väntat. Han anser sig vara intellektuellt överlägsen alla han möter - en egenskap som visar sig passa dåligt in i en storstad som London. Naken är en utlämnande skuggning av den megalomani som kan uppstå i en manodepression och var Mike Leighs första stora festivalsuccé, med pris för både bästa regi och bästa skådespelare vid filmfestivalen i Cannes. Martin Vårdstedt skriver på Dagens Nyheter att filmen är "en stark skildrig av bristen på livsinnehåll och dess konsekvenser" och sammanfattar filmen som "fruktansvärt bra".
224814
Dokument:The place beyond the pines:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Scanbox Entertainment ;Viddla [distributör]
Luke försörjer sig som motorcykelstuntman på ett kringresande tivoli. Livet får en ny vändning den dagen han får han veta att han har en liten son med Romina, tjejen han så fegt övergav ett år tidigare. Luke bestämmer sig för att ta sitt ansvar och bli en bättre pappa än hans egen var. I ett försök att försörja sin nya familj begår han en rad bankrån där hans skicklighet i att hantera sin motorcykel har avgörande betydelse. När den relativt oerfarne, men ambitiöse polisen Avery Cross kommer i hans väg förändras både deras och deras familjers liv för all framtid. Expressens Jorun Amcoff tycker att filmen är "en stark berättelse framförd av skickliga skådespelare" samt "två timmar filmunderhållning av hög klass".
224813
Dokument:Carol:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Scanbox Entertainment ;Viddla [distributör]
Therèse Belivet jobbar i ett av Manhattans många varuhus, men hon drömmer om ett mer meningsfullt och spännande liv. En dag träffar hon den förföriska och vackra Carol Aird som är fast i ett misslyckat äktenskap. En gnista tänds mellan dem, och ju djupare deras relation blir, desto mindre oskyldig blir den. Men deras vänskap och kärlek visar sig ha ett högt pris. Carol är en smärtsamt vacker skildring av kärlek mot alla odds - ett kraftfullt drama om en gift kvinna som i 50-talets USA riskerar allt när hon inleder en romans med en yngre kvinna. Carol är baserad på Patricia Highsmiths, på sin tid kontroversiella, självbiografiska roman "The price of salt" från 1952. Cate Blanchett tilldelades priset för bästa kvinnliga skådespelare vid filmfestivalen i Cannes, där Carol dessutom blev en de mest omtalade filmerna. Anna Hellsten på Svenska Dagbladet skriver "...en lika bedövande vacker som komplex berättelse om kärlek och förluster.".
224843
Dokument:Nattportieren:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
13 år efter krigets slut känner koncentrationsöverlevaren Luca igen en nattportier på ett hotell i Wien. Det visar sig vara den SS-officer som hon hade ett mycket kluvet förhållande till under sin tid som fånge. När de finner varandra igen börjar de återuppta det sadomasochistiska förhållande de utvecklade i koncentrationslägret men när SS-officerens före detta lägervaktskollegor börjar följa efter dem krävs desperata åtgärder för att kunna fortsätta älska, umgås och till och med leva. The night porter är en kontroversiell kultklassiker om fångenskap, sexualitet och kärlek som fortfarande, över 40 år efter dess premiär, väcker mycket känslor.
224842
Dokument:Ah-ga-ssi:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Japanska
Hylla: Hxj.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Under den japanska ockupationen av Korea på 1930-talet ser en bedragare till att hans partner får anställning som kammarjungfru hos den rika arvtagerskan Hideko för att tillsammans lura till sig japanskans förmögenhet. Deras plan försvåras dock då kammarjungfrun och Hideko blir förälskade och dras in i en passionerad romans. Filmen bygger på Sarah Waters roman Fingersmith, och är full av oväntade förvecklingar och vändningar. Kulturnyheternas Kristoffer Viita skriver: "Park Chan-wook är helt enkelt en trollkarl när det gäller att leka med publikens förväntningar. Och när det kommer till manipulation och bedrägeri bemästrar hans karaktärer lögnen med svart bälte. Makten finns aldrig i händerna på den vi tror och säkra platser visar sig vara fällor. Detaljrikedomen i alla små kalkylerande drag är nästan överväldigande." Betyget blir 5 av 5 möjliga.
224841
Dokument:Kaspar Hauser:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Tyska
Hylla: Hf.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Baserad på den sanna historien om Kaspar Hausers plötsliga försvinnande berättas här om ett mysterium utan motstycke. I Nürnberg 1828 dyker Hauser upp tillsynes från ingenstans, utan något annat än en underlig anteckningslapp på sig. Han kan knappt prata eller ens gå, och blir ett besynnerligt frågetecken för byns invånare. När han äntligen lyckas lära sig kommunicera med människorna berättar han att han varit fast i en grotta sen så långt tillbaka han kan minnas. Hur kan detta sällsynta möjligtvis livsöde integreras i ett samhälle? Svaren och resultaten är slående. Kaspar Hauser blev trefaldig vinnare vid filmfestivalen i Cannes, och en fortsatt succé för Herzog som mottog ytterligare idel hyllningar.
224840
Dokument:Submarine:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Femtonårige Oliver Tate har två stora mål i livet: rädda sina föräldrars äktenskap, genom en noga uttänkt plan, och att förlora sin oskuld innan sin nästa födelsedag. Han misstänker att hans mor har en affär med New Age skummisen Graham och försöker därför styra upp sina föräldrars sexliv och diktar ihop kärleksbrev från sin mor som han skickar till sin far. Hans eget kärleksintresse Jordana är uppfriskande komplicerat; en självlärd pyroman som kräver att få överse Olivers dagboksskrivande - speciellt de bitar som handlar om henne. Jan Lumholdt i Svenska Dagbladet: "en förstklassig personal ser till att det blir gediget och vitalt", han skriver också att "den vackra walesiska omgivningen ska också nämnas. Den blir nästan en egen karaktär i berättelsen och spikar därmed den femte betygspricken". Filmen innehåller "en massa glada små överraskningar" skriver Kerstin Gezelius i Dagens Nyheter.
224835
Dokument:Pussy Riot: the movie:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: Ijz Pussy Riot/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Take One ;Viddla [distributör]
Punkbandet Pussy Riot har chockat världen med sina politiska utspel och irriterar ständigt den ryska statsapparaten. I Pussy riot: the movie ges en inblick i deras feministiska kamp mot president Vladimir Putins styre och regim. Efter fängelsevistelse, överklaganden, hungerstrejker och övergrepp får vi följa trion under en två-årsperiod och bevittna hur kampen fortlöpt. Darryl Hannah är ciceron i filmen som visar hur trion kämpar trots enorma uppoffringar och de konsekvenser deras handlande får både för dem själva och människor i deras närhet.
224747
Dokument:The duke of Burgundy:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Älskarinnorna Cynthia och Evelyn utforskar i en sadomasochistisk lek rollerna som städerska och grevinna. Men när den undergivna av dem, Evelyn, testar sin partners tålamod genom att kräva alltmer förvandlas leken till en allvarlig prövning i hängivenhet, vänskap och kärlekens gränser. Moviezines Jonna Vanhatalo skriver att "The Duke of Burgundy är en ljuvlig, rolig och ibland till och med rätt obehaglig, fast ändå hela tiden väldigt romantisk film, som känns länge och väl efteråt. Dock är den inte för alla helt enkelt för att den bara smakar så där lite lagom annorlunda. En smak som är svår att kategorisera eller förklara, men som i rätt mun bringar pirrande behag för flera andra sinnen samtidigt. ".
224753
Dokument:Pianisten:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Franska
Hylla: Hj.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Erika Kohut är pianolärare vid Konservatoriet i Wien. Hon är drygt fyrtio år gammal och bor fortfarande hemma hos sin gamla mamma vars inflytande över Erika är starkt. Det är bara när Erika beger sig iväg på sina regelbundna visiter på porrbiografer och peepshows som mammans inflytande tycks avta. Hennes sexualitet är en kombination av morbid voyeurism och masokistisk sjävstympning. Tills en dag, när en av hennes studenter blir besatt av att få henne i säng. Baserad på romanen Pianolärarinnan av Elfriede Jelinek skrev Svenska Dagbladets Jan Söderqvist att filmen "befinner sig bortom gängse kategorier och betygskalor. Det rör sig här alltså inte om någon genrefilm som på något meningsfullt sätt går att jämföra med annan mer eller mindre standardiserad underhållning på repertoaren. Säkerligen är det här inte allas tekopp; den är snarast att likna vid en hink med isande kallt vatten.".
224752
Dokument:Jimi - All is by my side:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Oscarbelönade John Ridleys film följer Hendrix från tiden som okänd bakgrundsgitarrist på halvfulla New York-klubbar fram till genombrottet på Londons hängivna rockscen och broderar ut ett intimt porträtt utan skygglappar. Och lika viktiga är fotomodellen Linda Keith och den besvärliga arbetartjejen Kathy Etchingham. Två kvinnor som fick hans bleka liv att växla in på helt nya och överraskande spår i det färgsprakande 60-talets "swinging" London. Moviezines Jake Bolin ger filmen fyra av fem i betyg och tycker att "som ett subtilt och begåvat porträtt av en av rockhistoriens största ikoner någonsin förtjänar den sin publik - inte bara för att den utgör startskottet för John Ridleys karriär som långfilmsregissör, eller för att André Benjamin tar sitt briljerande till en ny nivå.".
224750
Dokument:Only lovers left alive:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Detta är historien om Adam, en halvlyckad musiker och ännu mindre lyckad vampyr. Less på livet och på mänsklighetens mentala förfall återförenas han med sin älskade Eve. Deras romans har pågått i århundraden, och sätts nu på hårda prov när Eves vilda lillasyster dyker upp. Den närmaste tiden kommer hon att vända upp och ned på deras liv, för evigt! Helsingborgs Dagblads Camilla Larsson tycker att filmen är "ett stycke vacker och sofistikerad - och underhållande - civilisationskritik i en tid som behöver det." Expressens Bernt Eklund skriver om regissören Jim Jarmusch: "Att han gör vampyrfilm är egentligen självklart - likaså att hans vampyrfilm inte riktigt liknar andras. Ett drömskt lugn och en romantisk magi av sällan skådad sort bäddar in Swinton och Hiddleston, båda utmärkta. ".
224748
Dokument:It follows:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
Efter att 19-åriga Jay och hennes kille slutligen tagit ett steg längre i sitt förhållande och haft sex, blir ingenting detsamma. Hon får en känsla av att någon - eller något - förföljer henne. Tillsammans med sina vänner gör hon allt för att fly den eller det som aldrig verkar vara mer än ett par steg bakom henne. Det visar sig att Jay fått en udda könssjukdom och för att bli av med den måste hon ligga med någon som då tar över sjukdomen. I Kommunalarbetaren konstaterar Linnea Östlund att "det är ingen blodig film, utan lugn och realistisk, kameran smyger kring hörn och dörröppningar. Och det är det som är läskigt. Det som skrämmer går långsamt, långsamt rakt mot dig.". I Expressen skriver Maria Brander: "It follows har en smart konstruerad berättelse som får publiken att ana faran redan innan den är där, men är även snyggt filmad, och inkluderar ett både trovärdigt, välspelat och sympatiskt tonårsgäng. Som helhet är det en sällsynt kvalitativ liten skräckdiamant med en stämning som letar sig ända ner i maggropen.".
224756
Dokument:I, Daniel Blake:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Scanbox Entertainment ;Viddla [distributör]
Jag, Daniel Blake handlar om den 59-årige snickaren Daniel som på grund av en hjärtinfarkt blivit arbetslös. Enligt hans läkare bör han inte jobba under en längre period, men enligt myndigheterna är han för frisk för att vara sjukskriven. Detta resulterar i att han blir utan sjukpeng och tvingas bli aktiv arbetssökande för att få statligt bidrag. Daniels dagar fylls av febrila försök att fylla i rätt blanketter och sitta i telefonkö. Tillsammans med Katie, en arbetslös ensamstående mamma som också fastnat i det byråkratiska systemet, försöker de få rätt mot myndigheterna. Deras vänskap ger dem bägge styrka att orka kämpa mot ett sjukt system som oftast mer stjälper än hjälper de drabbade. Ken Loachs film belönades med Guldpalmen i Cannes och hyllades av de svenska kritikerna. Bland annat skrev Michael Tapper i Sydsvenskan att "Jag, Daniel Blake är Loach när han är som bäst: rättfram, osentimental och slagfärdig.".
224758
Dokument:Paterson:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Scanbox Entertainment ;Viddla [distributör]
Jim Jarmuschs Cannes-belönade drama Paterson handlar om en chaufför som både heter Paterson och kör buss i staden Paterson i New Jersey. Varje dag kör han sin dagliga rutt under vilken han observerar staden när den flimrar förbi genom vindrutan. Han lyssnar på fragment av passagerarnas konversationer, han skriver poesi i en anteckningsbok, han går ut med den egensinniga engelska bulldoggen Marvin, han stannar till vid samma bar och dricker exakt en öl, han går hem till sin fru Laura. Lauras liv är raka motsatsen, hon har nya drömmar varje dag. Paterson älskar Laura och hon älskar honom. Han stöder hennes konstanta flöde av nya idéer och hon uppmuntrar hans skapande av poesi. Vore det inte för Marvin skulle deras liv ha fortsatt gå sin gilla gång. Mattias Oscarsson i Sydsvenskan tycker att eftersom "vi är så vana att se amerikanska filmer som drivs framåt av starka konflikter och våld blir Paterson närmast en exotisk upplevelse, en meditativ och melankolisk hyllning till livet som lunkar på".
224736
Dokument:Persepolis:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Franska
Hylla: Hj/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Sandrew Metronome Distribution ;Viddla [distributör]
Teheran 1978. Marjane är åtta år gammal och funderar över framtiden, älskad av sina moderna och kultiverade föräldrar och med en speciell kärlek till sin mormor. Bakom sin slöja fantiserar Marjane om ett liv som revolutionär. När sedan kriget i Irak drar fram med bombdåd, kidnappningar och försvunna släktingar, visar sig Marjanes revolutionära drömmar bli problematiska. För att skydda henne, skickas hon till Österrike, där hon upplever sin andra revolution: Tonåren, frihet, kärlek men även exil, ensamhet och utanförskap. Persepolis bygger på Marjane Satrapis självbiografiska succéseriealbum och nominerades till bästa animerad film vid Oscarsgalan 2007. Hyllad av kritikerna skrev bland annat Nöjesguidens Erik Augustin Palm att filmen: "är inte bara formmässigt fulländad. Den är dessutom gripande, allmänbildande och galghumoristiskt träffsäker.".
224735
Dokument:Paris, je t'aime:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Franska
Hylla: Hj.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Sandrew Metronome Distribution ;Viddla [distributör]
En ömsint och välregisserad episodfilm som utspelar sig på en mytisk och romantisk plats. Filmen är ett kollektivt samarbete mellan arton framstående regissörer, bland annat Olivier Assayas, bröderna Coen, Alfonso Cuáron, Alexander Payne, Tom Tykwer, Gus van Sant och många fler, som alla fått vars fem minuter för att berätta om vardagsliv i romantikens stad: Paris. Det är ett kollage av mysromantik för all er som fortfarande tror på kärleken och ett vykort för alla som drömmer om att åka dit. Expressens Bernt Eklund tycker att "Episodfilmer brukar falla sönder i sina beståndsdelar. De olika bitarna må vara lyckade men fungerar ofta dåligt tillsammans. Här går det riktigt bra, framför allt för att ramen Paris med alla sina myter och miljöer är så stabil." Aftonbladets Jens Peterson tycker att "En del är bra, några är fantastiska och andra borde valts bort." Ta en titt och se själv vad du tycker.
224734
Dokument:Los abrazos rotos:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Spanska
Hylla: Hk.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Sandrew Metronome Distribution ;Viddla [distributör]
I Madrid är Harry Caine en blind manusförfattare, assisterad av Judit och hennes son Diego. Det förflutna kommer tillbaka när Harry får höra att Ernesto Martel, en rik affärsman, är död. I en serie av flashbacks till 1990-talet ser vi Harry, som då fortfarande kunde se, när han var Mateo Blanco, regissören. Vi får se hur han blir kär i Ernestos älskarinna, Lena, och ger henne en roll i en film som Ernesto finansierar. Ernesto är avundsjuk och tvångsmässig och skickar sin son att följa Lena och Mateo, och att dagliga låta honom se det inspelade materialet. Samtidigt i nutiden har Judit egna planer för den blinde författaren. Passion, besatthet, rikedom, svartsjuka, familj, skuld och kreativitet visas alla upp i detta spanska drama. Aftonbladets Jens Petersen tycker att den är "mycket underhållande" och "en sevärd kärleksförklaring".
224886
Dokument:Släpp fångarne loss, det är vår!:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Svenska
Hylla: Hc.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: SF Studios ;Viddla [distributör]
Frida (Lena Nyman) och hennes långe vän (Tage Danielsson) vill ha en mänskligare fångvård i en vänligare värld. Men när fången Harald Hansson (Ernst-Hugo Järegård) rymmer, tar sig in i Fridas lilla hus och slår sönder allt, då orkar inte hon och hennes vän vara snälla längre. Men så ändrar de sig och börjar kämpa för ett bättre liv åt Harald Hansson. Det är då de träffar den helgalne fängelsedirektören (Gösta Ekman), den korkade fångvaktaren Erlandsson (Hans Alfredson) och den romantiska rådmansdottern (Margaretha Krook). Och så blir de förstås underhållna av Professorn (Jan Malmsjö), som bjuder på ett riktigt sång-och-dans-nummer i cellen. Tage Danielssons humoristiska inlägg i fångvårdsdebatten innehåller många goda skratt och sprider värme och glädje i alla åldrar. Släpp fångarne loss -- det är vår! blev inte bara en kritikerframgång när den släpptes 1975 utan också en med svenska mått stor publik och ekonomisk framgång.
224928
Dokument:Aguirre - Guds vrede:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Tyska
Hylla: Hf.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
På jakt efter det mytiska riket El Dorado, som lockar med sina sägenomspunna guldrikedomar, beger sig en spansk expedition på 1560-talet in i Amazonas urskog. Den tyranniske Aguirre har gjort myteri och övertagit kommandot, besatt av sökandet efter guldet. Hans verklighet blir alltmer förvriden och i en maktgalen vision bestämmer han sig för att grunda ett nytt kejserligt imperium. Werner Herzog beskriver i sin internationella genombrottsfilm (och den första tillsammans med skådespelaren Klaus Kinski) människans obehärskade girighet och ger ett oförglömligt porträtt av mänsklig fåfänga, makt och galenskap. "Kinski är perfekt som den galne Aguirre", skriver Bonniers film- och videogiude.
224807
Dokument:John Wick:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Noble Entertainment ;Viddla [distributör]
Den före detta yrkesmördaren John sörjer sin bortgångna fru. En dag blir han utsatt för ett inbrott, när den ryske maffiamedlemmen Josef Tarasov försöker stjäla hans eftertraktade Mustang. När John upptäcker att de även dödat hans hund som han fick av sin fru bestämmer han sig för att ingen av de inblandade ska få klara sig undan med livet i behåll. Tarasovs far, en hänsynslös maffiaboss vid namn Viggo, hämnas genom att skicka en lönnmördare efter John. John inser snart att det enda sättet att få stopp på allting är att tillsammans med sin gamla kollega riva ner Viggos imperium för gott. I John Wick tillåts Keanu Reeves spela ut sin fulla action-potential, och C-G Karlsson på Metro sammanfattar filmen som en "stiliserad och välkoreograferad våldsbalett".
226096
Dokument:Stalker:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Ryska
Hylla: Hma.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Take One ;Viddla [distributör]
En okänd olycka har skapat Zonen, ett område av myndigheterna förbjudet att anträda. Men vissa människor, som kallas "stalkers", har gjort det till sitt jobb att färdas in i Zonen. Där varje felsteg kan betyda döden, men där ryktet gör gällande att det finns ett rum där alla dina innersta önskningar kan besannas. Andrej Tarkovskijs film baserad på bröderna Strugatskijs roman Picknick vid vägkanten räknas som en science fiction-klassiker och berättelsen har tolkats på tusen olika sätt. Men oavsett vad du läser in så är det en visuellt slående och speciell upplevelse att följa med stalkerns resa in i zonen.
224870
Dokument:Pina:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Tyska
Hylla: Yrc/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Filmcentrum ;Viddla [distributör]
Regissören Wim Wenders har i den här Oscarsnominerade dokumentären fångat dans på helt nytt sätt. I en hyllning till den avlidne koreografen Pina Bausch har han samlat ensemblen från Tanztheater Wuppertal Pina Bausch för att framföra Pinas unika och inspirerande verk. Publiken tas med på en sensuell och visuellt häpnadsväckande resa in i nya dimensioner och rakt upp på scenen tillsammans med några av världens främsta dansare. Mattias Oscarsson ger filmen högsta betyg i Sydsvenskan, precis som Sverigesradios Björn Jansson, som även skriver att det är en "smakfull, mycket vacker film".
224866
Dokument:Havets sång:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: uHe/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Filmcentrum ;Viddla [distributör]
Detta är berättelsen om Ben och hans lillasyster Soairse och deras fantastiska resa fylld av myter och magi. Soairse är en selkie, alltså en varelse som både är säl och människa. För att rädda hennes folk måste hon hitta hem till havet, så att hon kan sjunga havets sång. Havets sång är ett äventyr fullspäckat av magiska varelser och otroligt vackra miljöer. Den har varit Oscarsnominerad för bästa animerade film och Maria Brander på Expressen kallar den "något av det vackraste jag sett på länge". Mattias Oscarsson sammanfattar regissören Tomm Moores filmer på Sydsvenskan: "en njutning från början till slut, en visuell tripp i fantastiska världar. Men filmerna är också spännande och känslostarka historier som fungerar för alla åldrar".
224877
Dokument:The master:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Noble Entertainment ;Viddla [distributör]
Den f.d. marinsoldaten Freddie Quell är plågad av sina upplevelser under andra världskriget och för i början av 50-talet en kringflackande tillvaro präglad av missbruk och tillfälliga jobb. Under en berusad natt hoppar Freddie upp på en båt och möter den karismatiske sektledaren Lanchester Dodd, även känd som The master. Dodd är den aktade men manipulative ledaren för ett allt populärare trossamfund. Inbjuden till den inre kretsen gör Freddie allt för att följa vägen som utstakats av mästaren. The Master har blivit hyllad av kritiker världen över och blev, likt många av Paul Thomas Andersons filmer, flerfaldigt Oscarsnominerad. Viktor Jerner på Moviezine ger filmen 5 av 5 och skriver: "Allt är av absolut högsta klass och inget lämnas åt slumpen. Man ler, man förtrollas, man gråter".
224927
Dokument:It comes at night:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Scanbox Entertainment ;Viddla [distributör]
I ett väl skyddat, ödsligt hus försöker Paul, hans fru Sarah och deras son Travis navigera rädsla, sorg och paranoia mot ett okänt yttre hot som styr hela deras existens. Beväpnade, vaksamma och med knappa resurser är de redo att offra allt för att beskydda varandra och sitt hem. När ett desperat ungt par och deras lille son en dag söker sin tillflykt hos dem har de öppnat en dörr som borde ha förblivit stängd. Malin Krutmeijer skriver i Sydsvenskan att filmen "hör till det mest intressanta och fruktansvärda jag sett i skräckgenren på länge". Betyget blir 4 av 5.
224915
Dokument:High-rise:2017
Utgivningsår: 2017
Språk: Engelska
Hylla: He.02/DR
Medietyp: Dokument
Förlag: Scanbox Entertainment ;Viddla [distributör]
Dr. Robert Laing (Tom Hiddleston) är den senaste bogästen i en nybyggd högteknologisk lyxskyskrapa i 1970-talets London. Här lever en urban elit bestående av en mängd olika yrkesgrupper ett sekluderat harmoniskt liv, något som passar Laing perfekt. Han har absolut ingen önskan att engagera sig i något eller någon. Men sakta börjar harmonin i huset att rubbas, små incidenter övergår till alltmer våldsamma händelser. HIGH-RISE är baserad på J G Ballards roman med samma titel.
224590
Elektroniskt material:Hitchcock, Truffaut:2016
Utgivningsår: 2016
Språk: Engelska
Hylla: Ikz Hitchcock, Alfred/DR
Medietyp: Elektroniskt material
Förlag: NonStop Entertainment ;Viddla [distributör]
1962 intervjuade Francois Truffaut regissören Alfred Hitchcock under en veckas tid för att ta del av hemligheterna bakom hans filmskapande. Intervjuerna resulterade i en bok som räknas som ett standardverk inom filmvetenskapen. Nu har Kent Jones gjort en dokumentär av de ursprungliga intervjuerna och även intervjuat moderna filmskapare som Martin Scorsese, Kiyoshi Kurosawa, Wes Andersson, Peter Bogdanovich om deras förhållande till och tolkningar av Hitchcocks filmer. "Filmen är ett måste för klassiska filmfantaster." Philippe Halsman (Entertainments Weekly)

DVD-filmer

DVD-film

På Järfälla bibliotek kan du låna DVD-filmer gratis. 
* Tre filmer per gång.
* Tre reservationer.
* 14 dagars lånetid.
* Två omlån om det inte är kö.

Förseningsavgiften är 10 kr/dag per film. Maximalt belopp i förseningsavgift är 100 kronor per film. 
Ersättningsavgiften för en skadad eller förkommen skiva är 600 kronor. Biblioteket måste köpa in film med utlåningsrättigheter och kan därför inte få dem lika billigt som om de skulle köpas i en affär eller på nätet.

KLICKA HÄR FÖR ATT SÖKA BLAND VÅRA FILMER! 
Filtrera sedan i högerspalten, genom att exempelvis klicka:
Franska -> Komedi (för att visa franska komedier)
2015 (för att se alla filmer från 2015)

Ett urval av våra DVD-filmer

Böcker om film, tv och teater

236764
Av: Bergman, Ingmar
235524
Av: Lynch, David
234703
Av: Herbert, Emily
234025
Av: Lundberg, Aleksa
233682
Av: Ahlsén, Mats
232853
Av: Carlsson, Marika
228632
Av: Fock, Andreas
227057
Av: Izzard, Eddie
226955
Av: Zern, Leif
227054
Av: Kühler, Lasse
225674
Av: Bergman, Ingmar
221860
Av: Bergman, Ingmar
221862
Av: Loridan-Ivens, Marceline
221859
Av: Holmberg, Jan
220524
Av: Wretling, Olof
220738
219506
Av: Persbrandt, Mikael
215725
Av: Göranzon, Marie
215356
Av: Ismail, Soran
211865
Av: Hansén, Stig
Mina sidor

Språk Språk

Jakobsbergs bibliotek

Jakobsbergs bibliotek

Öppettider

Måndag: 10-19
Tisdag: 10-19
Onsdag: 10-19
Torsdag: 10-19
Fredag: 10-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16

Barkarby bibliotek

Barkarby bibliotek

Öppettider (Meröppet)

Måndag: 12-19 (7-19)
Tisdag: 12-16 (7-19)
Onsdag: 12-19 (7-19)
Torsdag: 12-16 (7-19)
Fredag: STÄNGT (7-17)
Lördag: 11-15 (7-17)
Söndag: STÄNGT (7-17)

 

Meröppet innebär att du får tillgång till Barkarby bibliotek även när bibliotekets personal inte är på plats.
Läs mer här.


Herresta bibliotek

Herresta bibliotek

Öppettider

Måndag: 12-19
Tisdag: 12-16
Onsdag: 12-16
Torsdag: 12-19
Fredag: STÄNGT
Lördag: 11-15
Söndag: STÄNGT

Kallhälls bibliotek

Kallhälls bibliotek

Öppettider (Meröppet)

Måndag: 12-19 (7-19)
Tisdag: 12-16 (7-19)
Onsdag: 12-19 (7-19)
Torsdag: 12-16 (7-19)
Fredag: 10-15 (7-17)
Lördag: 11-15 (7-17)
Söndag: STÄNGT (7-17)
 

Meröppet innebär att du får tillgång till Kallhälls bibliotek även när bibliotekets personal inte är på plats.
Läs mer här.


Viksjö bibliotek

Viksjö bibliotek

Öppettider

Måndag: 12-19
Tisdag: 12-17
Onsdag: 12-19
Torsdag: 12-17
Fredag: 10-15
Lördag: 11-15
Söndag: STÄNGT