Biblio - en app för alla e-böcker

Biblio - en app för e-ljudböcker och e-böcker

Biblio är en app du kan använda för att lyssna på e-ljudböcker samt läsa e-böcker. Du kan låna e-ljudböckerna och e-böckerna direkt i appen med ditt bibliotekskortsnummer eller personnummer och din PIN-kod.

En kollagebild, med en smart telefon, surfplatta och en bärbar dator. De visar e-böcker och ljudböcker som går att låna. Samt en tjej med hörlurar som lyssnar från sin mobil.

Så använder du Biblio

Ladda ner appen Biblio från App Store eller Google Play. För att kunna använda Biblio behöver du ett bibliotekskort på Järfälla bibliotek. I appen väljer du Järfälla bibliotek och loggar in med numret som står på bibliotekskortet, eller ditt personnummer. Du använder samma PIN-kod som till ditt bibliotekskort. Nu kan du sätta igång och låna!
Besök App Stores hemsida för att ladda ner appen Biblio
Besök Google Plays hemsida för att ladda ner appen Biblio.

Låna e-böcker och e-ljudböcker genom Järfälla bibliotek

Du kan låna och ladda ner upp till tre nya titlar per vecka. I ditt e-bibliotek kan du ha fler lånade titlar samtidigt. Lånetiden är 28 dagar och de försvinner automatiskt från Biblio-appen när lånetiden gått ut. Trycker du på knappen "offline" när du ska läsa e-böcker eller lyssna på e-ljudböcker behöver du bara vara uppkopplad på internet när du ska göra dina lån.

 

Symbol för e-ljudbok  Symbol för e-ljudbok (lyssna)

 

Nya uppdateringar i Biblio

Se till att alltid ha den senaste versionen av Biblio-appen. Biblio utvecklas hela tiden och uppdateras ofta.

Har du inte tillgång till e-böcker än?

I nyare uppdateringar av Biblio-appen kan du få tillgång till e-böcker i textform. Har du en äldre version behöver du uppdatera din app så att du får den senaste versionen. Om det inte fungerar, prova att avinstallera appen och ominstallera den igen.

Språk