Inköpsförslag

Inköpsförslag

Om du inte hittar den bok, film eller tv-spel du söker på biblioteket kan du lämna det som inköpsförslag. Det gör du i formuläret nedan efter att du loggat in med ditt bibliotekskort och PIN-kod.

Lämna inköpsförslag

Vi vill att du som använder biblioteket ska vara nöjd med utbudet av böcker och andra medier. Därför har du möjlighet att lämna ett inköpsförslag ifall du inte hittar det du söker. Det gör du genom att fylla i formuläret nedan. Det syns först efter att du loggat in här på webben med dina inloggningsuppgifter. I fältet "Meddelande" kan du skriva vilket bibliotek du vill hämta på. Avsluta med att trycka på knappen "skicka". Köper vi in ditt förslag reserveras det för dig. Du får ett meddelande när du kan hämta det du föreslagit. I det fall att biblioteket inte köper in det du föreslagit så får du ett meddelande om det.

Är en titel av äldre slag och inte är en klassiker så fjärrlånas den i första hand. Notera även att biblioteket inte kan köpa in TV-spel som ges ut av Bergsala/Nintendo. Detta på grund av att Bergsala/Nintendo inte tillåter utlån av sina spel på bibliotek.

Mediepolicy för Järfälla bibliotek

Järfälla bibliotek gör inköp med utgångspunkt i vår mediepolicy.
Läs Järfälla biblioteks mediepolicy.

Lämna inköpsförslag

Språk